Kripyery 3 5 10 11 12 15 Универсален съвет за запояване - Вътрешно отопление - силна устойчивост на окисляване - дълъг служебен живот - здрав ютия от спойка за фабрика за фабри?
New

Kripyery 3 5 10 11 12 15 Универсален съвет за запояване - Вътрешно отопление - силна устойчивост на окисляване - дълъг служебен живот - здрав ютия от спойка за фабрика за фабрика

BGN 0.33

Налично

н Разнообразие от различни костюми ви позволява да изберете най -подходящия според вашите нужди. A Разнообразието от различни костюми ви позволява да изберете най -подходящия според вашите нужди . Силната устойчивост на окисляване прави възможно да се използва дълго време. Вътрешен диаметър : 0,4 см/0,16 " (приблизително). Той е подходящ за фино запояване или когато пространството за запояване е малко, а също така може да коригира и калаените мостове, генерирани при запояване на чипове.) Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да бъде малко по -различен от снимките. Изработено от чист мед и хромиран сплав материал, той е много издръжлив за използване. Той е подходящ за фино запояване или когато пространството за запояване е малко, а също така може да коригира и калаените мостове, генерирани при запояване на чипове. подходяща е за заваряване, желязо за електрическа спойка, работилница, дом, фабрика и т.Описание : Добрите свойства на трансдукция и електролиза позволяват да има по -висока топлопроводимост. Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. Изключителната и професионална изработка прави ефекта на натоварване на калай и изглаждането на калай. Тя е подходяща за заваряване, желязо за електрическа спойка, работилница, дом, фабрика и т.

Всичко за продукта

Клиентите също избират