POP PUSH Bubble Toys Educational Bubble Pop Game Controller с режими на игри Запалете бързо бутане Bubble Game Ръчно забавна пъзел Играта Интерактивна сензорна играчка Преносима за деца Възрастн?
New

POP PUSH Bubble Toys Educational Bubble Pop Game Controller с режими на игри Запалете бързо бутане Bubble Game Ръчно забавна пъзел Играта Интерактивна сензорна играчка Преносима за деца Възрастни

BGN 20.26

Налично

Също така, това е перфектен подарък, който играе с родители и приятели (Изисква 3*AAA батерии, които не са включени в пакета). Развийте паметта на децата, координацията и отзивчивостта на ръцете и очите и подобрете гъвкавостта на пръста, реакционните умения, концентрацията. [преносима игрална машина] Игралната машина е изработена от висококачествен ABS материал, който е лек за дълго време игра без умора. С нива в различни трудности ще бъде вълнуващо да се играе, не е лесно да се сблъскате и да научите конкуренция и сътрудничество .36 Inbattery : 3x батерии AA (не са включени) Приложима група : деца, тийнейджъри, възрастни. [4 режима на играта] Тази машина за игра на пъзел има 4 игри с мачове на разположение. И е преносимо, което може да се носи наоколо, да се наслаждава на играта навсякъде и по всяко време. Режимът на пробив и режимът на паметта изискват запомняне на случайно запалени мехурчета и го натиснете правилно, за да преминете всяко ниво.Описание : Пристрастяваща класическа игра с балончета отговаря на интересна видео игра! Нашата игрална машина е оборудвана със звук и светлина, което може да помогне на децата да развият своята реакция и памет в забавление. Това е перфектен подарък, който насърчава сензорното развитие на децата . Ключови характеристики : Батерия захранване : Нашата машина за пускане на поп е машина е Захранвани от 3x AA батерии (не са включени), без досадни проводници и адаптери. Перфектен за тренировка на паметта на детската памет. Моля, пригответе батерии преди да играете . Това е перфектен подарък за деца, като подарък за рожден ден, награди в класната стая, Коледа, благодарност, подарък за Хелоуин и т. [Забавен интерактивен балон за контролер на играта] Този балон за контролер на играта е лесен и интересен за игра. [Перфектен подарък] Тази играчка за балончета Pop Push подобрява паметта и отзивчивостта на децата, което е подходящо за деца в предучилищна възраст и учене.

Всичко за продукта

Клиентите също избират