Комплект за покритие на корицата на юрган Американски флаг за печат на юрган Комплект Комплект мек микрофибър за юрган Капак за възглавница с сблъсъци с възглавни?
New

Комплект за покритие на корицата на юрган Американски флаг за печат на юрган Комплект Комплект мек микрофибър за юрган Капак за възглавница с сблъсъци с възглавница с цип

BGN 35.73

Налично

Този комплект за юрган може да се използва в главната стая, стая за гости, общежитие, хотел, хотел и детска стая. Устойчивите влакна са устойчиви на свиване и ще запазят формата си. Предлагат се различни размери. Ние ще отговорим и ще ви помогнем да решите проблемите в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор. Леката, дишаща мекото ни постелки ще създаде спокойно изживяване на съня, оставяйки ви да се чувствате освежени и подмладени!. Повторната употреба и измиването няма да се деформира.Вашето и удобно усещане с нашето елегантно и високо и с нетърпение очакваме да донесете качествена калъфка за покритие на юрган . Освен това е много подходящ като подарък за Деня на благодарността, подарък за домакинство на вашите приятели и семейство. Осигурете изключителен комфорт, абсорбция на влага и вентилация и спите по -здравословно . [Размер на капака на юрган] : Размер три комплекта от 180 * 210 * 1, калъфка за възглавници 50 * 75cm * 2, тегло 880g, три парчета 200 * 200 * 1, калъфка 50 * 75cm * 2, тегло 1000g, три части комплект 203 *228*1, калъфка за възглавници 50*75cm*2, тегло 1140g, комплект от три части 210*210*1, калъфка за възглавници 50*75cm*2, тегло 1000g. [Super Microfiber] : Лека и издръжлива тъкан, която осигурява изключителен комфорт, дишане, Fadeless, водоустойчив и защита на околната среда, което ви позволява да имате топъл и перфектен Спя. Има още 3 D дизайни, от които да избирате в магазина! Случайната калъфка за покритие е проектирана с очарователни модели, за да приведе жизненост на вашето пространство . Той също може да остане мек и удобен . Той е с ниско съдържание на сухо и не може да се избегне. [Лесен за грижа] : Около екологичният материал е машинно миещ се и без слънчеви изделия.

Всичко за продукта

Клиентите също избират