Грим Козметични Чанта Голям Капацитет Водоустойчив Сладък Пътуване Организатор Аксесоари Голям Капацитет Водоустойчив Сладък Пътуване Организатор Аксесоари Го?
New

Грим Козметични Чанта Голям Капацитет Водоустойчив Сладък Пътуване Организатор Аксесоари Голям Капацитет Водоустойчив Сладък Пътуване Организатор Аксесоари Голям Капацитет Водоустойчив Сладък Грим Козметична Чанта

BGN 12.26

Налично

съхранени елементи, бързо да намерите това, което търсите, без да губите пакет, може да отговори на вашите изисквания за различни цели. Голям капацитет : предназначен е за грим, но е достатъчно голям, за да побере по-големи елементи за баня като парфюм и измиване на тялото. материал, заедно с голям отваряне цип на върха го направи лесно да . Тези тоалетни торбички с цип са направени от трайни и ясни . Може да се използва . Пътническите чанти за съхранение позволяват всичко да бъде в добър ред, да направи пътуването ви по-приятно. Удобен и лесен за носене, чудесен за нощувка, дълго пътуване, фитнес душ и дейности на открито.Забележка : * действителният цвят може да е малко по-различен от изображението поради различния монитор и светлинен ефект*моля, позволете отклонение от 1-3 см поради ръчно измерванеописание : размер : тъй като картината е показана удобна и лесна за носене, чудесна за нощувка, дълго пътуване, фитнес душ и дейности на открито.

Всичко за продукта

Клиентите също избират