Капани за плъхове улавят и освобождават хора, перфектни къщи, вътрешни и външни, капани, издръжливи за мишки, безопасност на домашни любимци и човека и незабавно гр?
New

Капани за плъхове улавят и освобождават хора, перфектни къщи, вътрешни и външни, капани, издръжливи за мишки, безопасност на домашни любимци и човека и незабавно гризачи

BGN 3.33

Налично

Подобрете капана на мишки на открито : Този капан се използва за дълъг тунел с мишки, който помага да се предотврати отрязването на опашката3 см (6,8 инча) *6,5см (2,56 инча) *6,3 см (2,48 инча) капани на плъхове Капан и освобождаване, перфектни къщи, вътрешни и външни, капани , Издръжлив за безопасност на мишки, домашни любимци и човешки и незабавно гризачи. Семействата с тези капани на плъхове могат да използват вътрешни къщи. Просто поставете стръв в отделението, капана за храна за живата мишка, отворете вратата на вратата и готовите бомби, за мишки могат да се използват много пъти : Нашите клипове на мишката не се разглеждат като издръжливи, лесни за почистване и многократна употреба както за дома, така и завън . Само сапунът за почистване, промиване, сушене и капана на мишки са готови за семейството.Капата на плъхове улавя и освобождава хора, перфектни къщи, вътрешни и външни, капани, издръжливи за мишки, безопасност на домашни любимци и човешки и незабавно Roodentsfeatures : Mousetrap Man : Уловът на малки мишки ефективно живее с нашите мишки.

Всичко за продукта

Клиентите също избират