Серена Фау текстурирани полу Отвесни неприкосновеността на личния живот светлина филтриране прозрачен прозорец прът джоб или втулка дебели завеси перде панели з?
New

Серена Фау текстурирани полу Отвесни неприкосновеността на личния живот светлина филтриране прозрачен прозорец прът джоб или втулка дебели завеси перде панели за спалня и хол, панели

BGN 0.67

Налично

За най-добър външен вид на пердетата се предлага да измиете в машина вашия чифт панели. Без бръчки и лесна грижа : вашите завеси са лесни за гладене и пара от опаковката. Експертна изработка-100% гарантирано връщане на парите : ако не сте доволни от вашите завеси, моля свържете се с нас и ние ще коригираме ситуацията в рамките на 24 часа, за да сте сигурни, че сте доволни от нашите завеси за прозорци. общо покритие на прозорците 108 х 108 л . Те ще се поберат точно с текстурата на тъкане, която допълва вила, страна или тенденцията на фермерската тема.Изкуствена ленена текстурирана тъкан : тъкани внимателно, за да се гарантира, че качеството е най-високо, тези завеси осигуряват меко луксозно усещане, което може да работи за наслояване до тъпи затъмнени завеси или просто да ги окачите сами за всяка тема в стаята. Машинно пране студено, падам суха ниско, не белина. Тези завеси са с размери 54 инча, за да покрият стандартен единичен прозорец. Гънките ще паднат и ще бъдат готови за окачване.

Всичко за продукта

Клиентите също избират