Памучен бегач на масата, 90 - тъмносин крем флорален Doodle разпръсква се ботаническо растение среден век Модерен пролетен модел Лотос Печат Персонализиран спално бел?
New

Памучен бегач на масата, 90 - тъмносин крем флорален Doodle разпръсква се ботаническо растение среден век Модерен пролетен модел Лотос Печат Персонализиран спално бельо с лъжица с лъжица

BGN 3.00

Налично

Таблица бегач флорален дици синя Doodle Ботаническо растение Модерно памук Сатеент вашата маса с нашите луксозни памучни сатени сатини на маса и използвайте щампи и шарки, за да обличате всичко - от закуски за палачинки до празнични вечери! Всеки бегач на маса се предлага в три размера и ще превърне всяко хранене в тържество Машинно миещо се. С Spoonflower всеки дизайн е изработен от независим дизайнер на повърхност, който получава комисионна при всяка продажба и всяка поръчка се отпечатва и пришива само за вас! Моля, обърнете внимание, че докато сме направили всичко възможно да представим цвета точно, цветовете могат да се представят на екрана на компютъра по различен начин, отколкото върху отпечатаната тъкан. Направен по поръчка в САЩ. Сгънат подгъв, митрирани ъгли, резба за въртене, избрана да съответства на дизайна. 100% памучен бегач.

Всичко за продукта

Клиентите също избират