Тичинки вакуумно съхранение на чанта за съхранение на дрехи СПЕЦИАЛНО КОМПРЕСИРАНЕ НА КАРТУЕН СТИЛ НА СТУПЕР (Големи три#Размери)
New

Тичинки вакуумно съхранение на чанта за съхранение на дрехи СПЕЦИАЛНО КОМПРЕСИРАНЕ НА КАРТУЕН СТИЛ НА СТУПЕР (Големи триРазмери)

BGN 5.07

Налично

Лесно създайте 80% повече пространство! Устойчив спестяване на пространство : допълнително Повече място за съхранение : Увеличете пространството си за съхранение, без да почиствате гардероба си! Нашите чанти за пестене на пространство са идеалното решение за добавяне на повече място за съхранение към вашия гардероб, килер, гараж, мазе, таванско помещение и куфар. Защита Съхранени артикули : Чанта за вакуум за съхранение на пространството са водоустойчиви, херметични и ще защитят по -добре дрехите. Никога не се притеснявайте за теч . Повторно използвайте. лесен за използване и перфектно уплътняване : просто закачете, вакуум и готово. Гъвкав и дебел първокласен PA & PE материал, направете тези торбички ултра издръжливи и.8 Gxl : 134 Gstereoscopic Bag : M : 85 GL : 110 GXL : 160gnotes : 1 . Защита на съхранените предмети : Вакуумните торби за съхранение на пространството са водоустойчиви, херметични и ще защитят дрехите много по -добре . Повече място за съхранение : Увеличете пространството си за съхранение, без да почиствате гардероба си! Нашите чанти за пестене на пространство са идеалното решение за добавяне на повече място за съхранение към вашия гардероб, килер, гараж, мазе, таванско помещение и куфар. Поради ръчното измерване, моля, позволете на 1-3 см измервателно отклонение. (Продава се отделно) Запазване на място : Вакуумните торбички за съхранение предлагат перфектно решение за съхранение, с което можете да оставите сезонното си облекло, утешители и одеяла, възглавници и други. Поради ефектите на светлината и ъгъла на снимане, действителния цвят на.6gm : 70 GL : 92. Просто виси, цип, вакуум и готово. Утешители и одеяла, възглавници и други.

Всичко за продукта

Клиентите също избират