Четка за боядисване на коса Найлон четка за боядисване на коса инструмент голям размер боя за коса гребен боядисване на коса специална единична страна четка заост?
New

Четка за боядисване на коса Найлон четка за боядисване на коса инструмент голям размер боя за коса гребен боядисване на коса специална единична страна четка заострена опашка боя за коса четка за салон Дом червена

BGN 1.00

Налично

Това е професионален гребен за боядисване на косата, практичен и стилен - Незаменим инструмент за боядисване на косата професионален стилист. Гребенът е и лесен за нанасяне. - материал и устойчив на употреба. Този елемент е изработен от първокласен материал, деликатен дизайн. - Цвят : Червена Дръжка+Случаен Цвят На Косата. - Удобен и лесен за измиване и бързо съхнене. Незаменим инструмент за боядисване на косата професионален стилист. Направете своя опит за оцветяване на косата лесно, чист и чист, здраво захваната заострена дръжка, предназначена за лесно разделяне и разделяне на косата. - Със сигурност може да се използва в салон за фризьорство. Със сигурност може да се използва в салон за фризьорство. - Това е професионален гребен за боядисване на коса, практичен и стилен. Удобен и лесен за измиване и бързо съхнене. материал и устойчив на употреба. - Размер : около 22 х 5. - Материал : стр.

Всичко за продукта

Клиентите също избират