Плюс размер бански костюм за жени Бикини Плюс размер Голям Бюст Хавайски плаж Плажно облекло мода бански костюм корема контрол бански костюми бански жени бикини к?
New

Плюс размер бански костюм за жени Бикини Плюс размер Голям Бюст Хавайски плаж Плажно облекло мода бански костюм корема контрол бански костюми бански жени бикини комплекти за жени 40-Лилаво ххл

BGN 2.67

Налично

Тогава сладък възел в предната част, широки и еластични ленти, да ви направи по-малко налягане и по-удобно да се регулира размера. ♥ 【Услуга Въведение 】 ♥ ОАЕ се фокусира върху тестването и разработването на раница, рокли, върхове, бански бельо, Сутиени майчинство рокля, чорапи сандали шорти, обувки, чанта, тениски кръста треньор, гамаши гащеризони, бельо, панталони, жилетка, бебе-момиче дрехи, качулки, бебе-важното, пижами комплекти и други облекла. ♥ 【 Съвети за грижа за дрехите 】 ♥ използването на ръчно пране с нискотемпературна вода може да направи дрехите по-дълги. Напълно отговарят на вашите нужди. Складът е добре зареден и дори можете да си купите всички видове дрехи извън сезона, от които отчаяно се нуждаете. ♥ 【Сезонна актуализация на продукта 】 ♥ Мддж има партньорски складове на различни места, така че може да подготви предварително разнообразие от сезонни и празнични продукти. Мека и удобна, добра дишаемост и издръжлива.Дамски голям сплит бански мода тънък Бански Сетхарактеристики : бански костюми на жените са изработени от висококачествена тъкан. Превъзходният материал прави кожата много хладна в горещо време. ♥ 【Юджу се разраства 】 ♥ юджу все още развива и разширява видовете дрехи. Ако се интересувате, можете да следвате ИВДЖЖ, вярвам, че ще ви донесе всякакви изненади. Ние можем да ви предоставим различни щампи от един и същи стил, различни дизайни от един и същ стил, както и различни стилове и дизайни на дрехи с един и същ печат. Има множество канали за логистично сътрудничество, за да се избегне претоварване на пакети по време на пиковите логистични сезони. ♥ 【 Широка гама от продукти 】 ♥ ако сте много заинтересовани от този продукт, но все още смятате, че някои елементи липсват, можете да търсите за директно в колоната за търсене. ♥ 【Фабрика за производство на ивдж 】 ♥ има специална фабрика за облекло, която може да се адаптира към нуждите на клиентите, да осигурява дрехи в големи количества и да произвежда и доставя продукти с най-бърза скорост. Дългият потник на торса с подвижния подплатен сутиен може да осигури повече подкрепа и да подобри формата ви. ♥ 【Съвети за покупка на се опитва да покаже картината в същия цвят като действителното облекло, но поради разликите в мониторите на компютрите картината може да изглежда по-светла или по-тъмна.Моля, изберете подходящия размер според подробното ръководство за измерване на размера.

Всичко за продукта

Клиентите също избират