Tuelaly LED фенер батерия, работеща с топла светлина, спестяваща водоустойчива с дръжка носталгична атмосфера Висока яркост ретро стил преносима нощ за Коледа за Колед?
New

Tuelaly LED фенер батерия, работеща с топла светлина, спестяваща водоустойчива с дръжка носталгична атмосфера Висока яркост ретро стил преносима нощ за Коледа за Коледа

BGN 12.26

Налично

н Дължината на продукта е 15 см (дръжката не е включена), ширината е 8,6 cm. от висококачествен пластмасов материал, този продукт е лек и издръжлив за използване. Ретро дизайнът позволява тази светлина да се използва не само като малка нощна светлина за осветление, но и се използва като домашна декорация за добавяне на романтична атмосфера . Изработен от висококачествен пластмасов материал, този продукт е лек и издръжлив за използване . Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. Рееро дизайнът позволява тази светлина да се използва не само като малка нощна светлина за осветление, но и да се използва като домашна декорация за добавяне на романтична атмосфера.Описание : Представяне на дизайна на преносима дръжка, тази светлина може да бъде окачена или поставена, където искате да декорирате.) Забележки : Поради светлината и Разлика на настройките на екрана, цветът на артикула може да е малко по -различен от снимките.

Всичко за продукта

Клиентите също избират